domov novice kdo smo info povpraševanje reference zaposlitev ceniki

ZAKAJ RAVNO Z NAMI POSTATI JEZIKAV? KER...

Izkušnje s poučevanjem vseh starostnih skupin (od predšolskih otrok do seniorjev)  in v zelo različnih pogojih (šolski razred, inptrukcije, individualni tečaji, majhne skupine, zelo številčne skupine,...) so nas pripeljale do znanja, kako ustvariti najboljše, optimalne pogoje za poučevanje in učenje tujega jezika.

Zato se držimo smernic, ki so se izkazale za odlične:

MAJHNE SKUPINE: pouk/predavanja potekajo v skupinah z največ 8 tečajnikov
Tako zagotovimo visoko intenziteto usvajanja jezika, konstantno sodelovanje in soustvarjanje učnih ur ter individualen pristop kljub "skupinskem tečaju".

SKRBNO PRIPRAVLJEN, DODELAN, AKTUALEN UČNI NAČRT:
Učne ure so skrbo pripravljene, načrtovane in zasnovane na podlagi različnih učbenikov in učnih pripomočkov. Nagovarjamo vsa čutila, uporabljamo različne didaktične metode in v učno snov vpletamo aktualne teme in dogajanje v svetu.
Tečajniki se ne učijo po učbeniku, ampak znanje usvjajo z delovnimi listi, ki jih priravlja strokoven tim ekipe.

STROKOVNI, FLEKSIBILNI PROFESORJI:
Tečajnike poučujejo profesorji z zaključeno izobrazbo (diploma), ki so odlično strokovno podkovani, sposobni prilagajati posredovanje snovi potrebam tečajnikov in želijo pouk narediti zanimiv in zabaven. Verjamemo namreč, da sta sproščeno vzdušje in dobra volja osnova pogoja za pozitivno okolje, v katerem se jezika učite.


Tečaji potekajo na sedežu podjetja, v učilnici v Pamečah. V primeru, da gre za tečaj za podjetje ali večjo skupino, pa se dogovorimo za izvajanje na lokaciji izven sedeža podjetja (v vašem podjetju ali na predlagani lokaciji).


Dovolj argumentov, da tudi Vi POSTANETE JEZIKAVI?
Še kakšnega Vam z veseljem zaupamo, ko zavrtite 051 328 698 ali nam pišete na info@postani-jezikav.si
smiley 

Produkcija: SpockOblikovanje: KekecDesign