domov novice kdo smo info povpraševanje reference zaposlitev ceniki

REFERENCE

TEČAJI TUJIH JEZIKOV:

Deutsche Kurs war sehr interessant und gut strukturiert. Ich habe viele Dinge gelernt und ich muss mein Wissen auch noch viel erweitern, das ich Deutsch gut kann. Martina, vielen dank für deine Bemühung und Geduld. Ich wünsche dir viel Erfolg bei deiner Arbeit und viele weitere Kursteilnehmer.

Simona, tečaj za medicinsko stroko
(napisala po 30 urnem tečaju cool )
Iz predavanj za nemški jezik sem se veliko naučila. Zahvaljujem se profesorici za prijaznost, poslušnost in strpnost. Od tečaja sem veliko odnesla, saj se je obravnavala točno takšna tematika za moj poklic, dobro izbrane teme in naloge. Ta tečaj je bil smernica za nadaljne izobraževanje, začetek novega. Profesorici Maritni pa na nadaljni učni poti želim veliko uspehov še naprej. Hvala za vse!

Patricija, tečaj za medicinsko stroko
Bil je težek začetek, saj sem se na tečaj prijavila brez kakršnega koli predznanja. Potem pa je bilo točno tako, kot nam je učiteljica Martina rekla, da se bo z vsakim srečanje lažje učiti. Všeč mi je sproščen način obravnavanja snovi ter da smo se velikokrat tudi pohecali in nasmejali do solz. Delovni listi so sestavljeni zelo priročno, saj je na njih tako stroka kot tudi slovnica. Bom kar "fejst" pogrešala ta naša srečanja ob torkih.

Doris, tečaj za medicinsko strokoPREVODI:

Spletne strani: http://de.vabo.si/

Turistične tiskovine: ponudbe, promocijske tiskovine,...

Različni katalogi, letaki, vizitke,...

Zaupajo nam:
- podjetje Vabo d.o.o.
- podjetje Vaš Profit d.o.o.
- Koroški splavarji
- Turistična Kmetija Klančnik
- Občina Muta
- Občina Radlje ob Dravi
- ŠKTM Radlje ob Dravi
- podjetje Plamen d.o.o.
- podjetje Monter d.o.o.
- Zavod za turizem maribor - Pohorje
 

Produkcija: SpockOblikovanje: KekecDesign