domov novice kdo smo info povpraševanje reference zaposlitev ceniki

KDO SMO

Smo jezični, pozitivno naravnan, kompetenten tim, z dolgoletnimi izkušnjami na področju poučevanja tujih jezikov, inštruiranja, prevajanja vseh vrst besedil ter simultanega prevajanja.

Zagotavljamo kvaliteto storitev, saj jo s strokovnostjo in preverjenimi metodami dela lahko zagovarjamo in preverjamo.

Strokovno smo usposobljeni za 2 tuja jezika in sicer NEMŠKI in ANGLEŠKI JEZIK. Odlikujejo nas hitra odzivnost, strokovnost, ugodne cene glede na kvaliteto storitev, poudarek na uporabnem znanju in praktični uporabi ter fleksibilnost.

Specializirani smo za poučevanje in usposabljanje turističnih delavcev ter kadrov v prodaji in marketingu/trženju in za prevode vseh vrst tekstov. Poleg teoretičnega znanja na fakulteti smo si izkušnje nabirali v konkretnih situacijah kot animatorji, turistični vodiči, prodajalci turističnih aranžmajev in kadri na vodilnih delovnih mestih v marketingu in prodaji na trg EU.

Ukvarjamo se z vsebinsko orientiranimi tečaji nemškega in angleškega jezika po meri tečajnika oz. področja, na katerem želi jezik uporabljati. Večina naših učencev se uči individualno ali v majhnih skupinah (do 6 učencev). Tako dosegamo najboljše rezultate in visoko učinkovitost ter tečajnikom posredujemo predvsem tiste vsebine, ki jih bodo lahko koristno uporabili na svojem področju.

Dovolite nam, da Vam s posredovanim znanjem tujega jezika pomagamo pri pridobivanju novih znanj, poslovnih partnerjev na tujih trgih, obnavljanju znanja tujega jezika, pripravi na zaključek šolanja, pri izboljšanju ocene ali pripravi na novo delovno mesto v tujini.

Za vse dodatne informacije smo Vam kadarkoli z veseljem na razpolago!

Martina Verčkovnik, prof. nem.
POSTANI JEZIKAV – GO TURIZEM IN JEZIK
051 328 698
info@postani-jezikav.si

Produkcija: SpockOblikovanje: KekecDesign